Ekonomi

Spara pengar på barnmode

De allra flesta föräldrar känner till hur dyrt det kan vara med barnkläder. Barnen växer dessutom snabbt ur både skor, kläder och jackor och det behövs nytt nästan varje säsong. Det finns dock tips och tricks på hur du kan spara pengar på barnmode. Läs mer här.

Det är ingen nyhet att du kan spara en hel del pengar på att handla barnens kläder på nätet. På Kids Brand Store hittar du modemärket Juicy Couture som erbjuder välsydda kvalitetskläder till förmånliga priser. Kläderna från Juicy Couture är både snygga och sköna samtidigt som de håller länge. Kvalitetsplagg har även den fördelen att de sedan kan säljas vidare på andrahandsmarknaden och du som förälder får tillbaka pengar som kan användas till nya plagg. När du handlar för över 499 kronor får du tillgång till gratis frakt, vilket är en stor fördel. Kids Brand Store har dock även en hel del fysiska butiker runt om i landet och du ska därför jämföra priser noggrant och slå till där det är som mest förmånligt för dig som kund. Tänk dock på att näthandel inte bara sparar pengar utan också tid som du kan använda till annat istället för att gå i affärer.

Använd rabattkuponger

Det kan kännas som en god idé att handla det billigaste du kan hitta i klädväg och välja mellan en mängd olika butiker, men faktum är att du kan göra större klipp om du håller koll på din favoritbutik och nyttjar rea och rabattkuponger för att hålla kostnaderna nere. Du ska också se till att skriva upp dig på nyhetsbrev som kan ge dig upp till 10 procents rabatt på ett enda köp. Rabattkuponger på Kids Brand Store kan spara en hel del pengar. Har du en tonåring i huset ska du se till att nyttja studentrabatten. Skriv upp dig på en sajt för rabattkoder så att du inte missar 15 % rabatt på hela sortimentet.

Tags :